4 Ekim 2013 Cuma

İlkel yaşıyorum / Daha az tüketiyorum!

Saf sevgi bilinciyle dolu mutlu insanların olduğu zamanlara mı imreniyorsun?
Öyleyse neden -ilkel kardeşlerine- katılmıyorsun ? :)
İşte ilk önerilerimiz:

- Kozmetik için onlarca para harcamana ne gerek var? (Toniklerini - temizleyicilerini meyvelerden/doğal yağlardan kendin yapabilirsin.)

- Sence şampuan -gerçekten- gerekli mi? Hatırlasana (yaşın 25 üstüyse kesin sen de bilirsin), insanlar eskiden SABUNLA yıkanırdı ve kimse de sabundan ölmedi!

- 3 Sene önce aldığın ve dolapta sararan beyaz tişörtün sence gerçekten vazgeçilmez mi? O tişört olmadan -eksik- misin?

- Alışveriş merkezleri, kafeler sence çok mu etkileyici? Mesela havuzlu/ağaçlıklı bir parkta arkadaşlarınla muhabbet etsen?

- İşyerine/okuluna/gezintiye gitmek için illa ki otobüse/minibüse/otomobile binmek zorunda mısın? Peki yürümek? Ya da bisikletle gitmek? Sence çok mu zor?

- İlkel kız kardeş! Saçını kınayla boyamayı denedin mi hiç? (Tamam, fazla renk seçeneğin yok ama saçının yıpranma olasılığı da yok.)

- İlkel erkek kardeş! Sevgilin olan o muhteşem kıza buket çiçek almak yerine, acaba diyoruz "saksıda çiçek" mi alsan? Hem solmaz, hem de al sana oksijen maskesi!

- Hatırlasana.. Eskiden arkadaşlarımızla kitaplarımızı değiştirirdik ve sadece bir kitap parasına onlarca kitap okumuş olurduk. Şimdi yinelesek, çok zor mu sence?

-İlkel Kardeşlerin-


Bizi facebook'ta bulsana.. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder